BOERENROCK WORDT CASHLESS

Vanaf 2024 is Boerenrock een volledig cashless festival. Je zal op ons festivalterrein dus niet meer met cash geld kunnen betalen, enkel met bancontact of Payconiq.

Hoe gaat dat in zijn werk? We hebben onze allereerste eigen Boerenrock Betaalkaart. Deze kan je opladen met geld, en vervolgens kan je aan al onze eet- en drankstanden betalen met deze Boerenrock Betaalkaart. Staat er na het festival nog geld op je kaartje, dan kan je dat van thuis makkelijk weer terug laten storten op je eigen rekening door de stappen op het kaartje te volgen.

 

BINNEN EN BUITEN

Op vrijdag kan je niet zomaar binnen en buiten op het festivalterrein bent. Als je het terrein verlaat, kan je niet meer terug naar binnen (tenzij je opnieuw een ticket aankoopt, als dat nog kan). Wil je spullen meenemen en ze niet zomaar achterlaten, dan kan je gebruik maken van onze lockers. 

Op zaterdag kan je wel naar binnen en naar buiten tijdens het festival. Je bandje wordt je toegangsticket en laat het toe om terug naar binnen te komen. Ook op zaterdag kan je gebruik maken van de lockers om je spullen in op te bergen.

 

LOCKERS

Aan de ingang kan je onze lockers vinden om veilig je spullen in op te bergen.

Hoe werkt het? Je betaalt voor een sleuteltje bij de kassa van de toiletten en je krijgt je persoonlijke locker toegewezen. Deze kan je dan zo lang als nodig bijhouden. Opgelet: er zijn maar een beperkt aantal lockers, vol is vol. 

 

TOEGANKELIJKHEID

We vinden het absoluut belangrijk dat iedereen die naar Boerenrock Open Air wil komen, ook kan komen. Daarom zijn er ook heel wat mogelijkheden voor rolstoelgebruikers.

Onze rolstoeltoegankelijke ingang bevindt zich aan zaal Bergendal, langs de Grote Vreunte. Maak je daar graag gebruik van, samen met onze rolstoelparking? Stuur dan een mailtje naar info@boerenrock.be en dan bekijken we samen, op maat van iedereen, wat de beste opties zijn.