AUTO

Kom je met de auto naar Boerenrock, dan kan je parkeren op de officiรซle parking aan de Steenbergstraat. Volg altijd de bewegwijzering, ook als je gps een andere route aangeeft.ย 

We raden sterk aan om zoveel mogelijk te carpoolen.

Opgelet: er geldt in alle straten rond het festivalterrein een parkeerverbod tijdens het festival, meer bepaald in de Boterbergstraat, Oude Diestsestraat en Parelstraat. Parkeer daarom op de door ons voorziene parkings en niet langs de kant van een straat.

Onderaan deze pagina kan je een stratenplan terugvinden met alle info.

ย 

FIETS

Kom liefst zoveel mogellijk met de fiets naar Boerenrock. Aan de Boterbergstraat, vlak langs de hoofdingang, bevindt zich een grote fietsenparking. Deze is uitgebreid ten op zichte van vorige jaar, dus moedigen we iedereen aan om met de fiets te komen.

ย 

KISS & RIDE

Voor de mensen die niet zelf met de auto komen, voorzien we een kiss & ride. Zo kan je veilig afgezet en opgehaald worden, vlakbij het festivalterrein.ย 

De kiss & ride bevind zich in Dorp, en is enkel bereikbaar via Grote Vreunte. Doorrijden kan nadien via de Overstraat. Volg altijd de bewegwijzering.

ย 

OPENBAAR VERVOER

Waanrode zelf is helaas moeilijk bereikbaar met het reguliere openbaar vervoer. Kies daarom best voor een alternatief zoals de fiets, of carpool met vrienden of buren.

ย 

ROLSTOELTOEGANKELIJKHEID

We vinden het absoluut belangrijk dat iedereen die naar Boerenrock Open Air wil komen, ook kan komen. Daarom zijn er ook heel wat mogelijkheden voor rolstoelgebruikers.

Onze rolstoeltoegankelijke ingang bevindt zich aan zaal Bergendal, langs de Grote Vreunte. Maak je daar graag gebruik van, samen met onze rolstoelparking? Stuur dan een mailtje naar info@boerenrock.be en dan bekijken we samen, op maat van iedereen, wat de beste opties zijn.