Boerenrock verhuist

... naar Waanrode.
Boerenrock verhuist

BOERENROCK VERHUIST! En dat naar het evenemententerrein langs Bergendal in de Kortenaakse deelgemeente Waanrode. Voor sommige trouwe fans is het misschien even schrikken, maar we zijn er zeker van dat er voor de wedergeboorte van Boerenrock geen betere locatie te vinden is! Laten we jullie ook even uitleggen waarom we deze keuze hebben gemaakt.
Binnen de organiserende vzw was het meteen duidelijk dat "iets" organiseren op een festivalweide niet echt een optie was bij een mogelijke herstart. Het vele logistieke werk en de bijbehorende kosten wilden we absoluut vermijden. Daarom gingen we op zoektocht en kwamen we al snel terecht bij het evenemententerrein naast Bergendal. Hier is alles logistiek voorhanden om gemakkelijker én goedkoper een evenement te organiseren.
We geven ook alvast een voorproefje met een kleine plattegrond van ons nieuwe terrein en waarom dit het ideale terrein is voor onze Boerenrockactiviteit:
• Verharde en gemakkelijk bereikbare festivalzone en foodplein
• Ruime grasweide die zal dienen al chill zone en vik-dorp
• Feestzaal die we zullen gebruiken om onze VIP's in te ontvangen
• Kleedkamers voor de artiesten in de sporthal
• Stroomvoorziening op het gehele festivalterrein
We blijven dus op Kortenaakse bodem, maar niet op onze oude weide. Maar we gaan jullie absoluut met veel warmte en enthousiasme ontvangen op onze nieuwe locatie mét een hoop leuke artiesten erbij! En een leuk extraatje: de eerste naam mag je deze week, tijdens de week van de Week van de Belgische Muziek, nog verwachten! Stay tuned!
Yves, Tim, Katrien, Guy, Jordy, Mario & Dominic