Boerenrock tegen corona!

Festivaleditie - zaterdag 25 april 2020 om 20u00
Boerenrock tegen corona
Delen: 

Boerenrock B-dankt en stay safe

B-dankt!!!
Speciale tijden vragen speciale acties!
Dank aan mijn "collega's" van de organiserende vzw, Yves, Tim, Mario, Katrien, Guy, Jordy & Niels, om onmiddellijk mee te gaan in mijn "gek online festivalidee".
Dank ook aan alle deelnemende muzikanten, Hasjke, Wim Borgers, Axl Peleman, Guy Swinnen, David Piedfort, Koen Buyse, Sam Bettens, Gert Bettens & The Partyshakerz.
Merci ook aan Frank Clauwers om het project met de familie Bettens mogelijk te maken.
Ook aan de techniekers achter de schermen Jorick & Julie van videoproductiehuis Zidis en onze man achter de knoppen Joachim.
Dank aan gasheer Jan & gastvrouw Sarina voor het lekkere eten.
Onze communicatieploeg voor de sterke social media campagne en vooral een pluim voor Karl Vannieuwkerke, Roel Vanderstukken & Rick De Leeuw voor jullie leuke promotrailers.
Aan Jordy & het hele team van De Kleine Chef voor de meer dan 700 festival-maaltijden geleverd over gans Vlaanderen in meer dan 200 woonkamers.
Tot slot willen we alle kijkers bedanken, wij hadden bijna steeds circa 2.000 huiskamers die tegelijk keken, een resultaat dat we nooit verwacht hadden want dat wil zeggen dat er naar schatting 5 à 6.000 mensen samen keken, vergelijkbaar met een bomvolle festivaltent op Boerenrock en ik vrees zelfs dat er wat volk zou moeten buiten gestaan hebben. Jullie reacties waren ook fantastisch en leuk.
We hadden circa 70.000 views en op het topmoment 2.100 mensen die tegelijk keken. Dat betekent dat we 6.000 Euro van de artiesten, 700 Euro van de catering vermeerderen met 2.100 Euro wat resulteert in een aankoop van zorgmateriaal voor een bedrag van 8.800 Euro voor de Kortenaakse zorgverlening. En omdat jullie allemaal zo hartverwarmend waren, ronden we af op 9.000 Euro.
Een onvoorstelbaar resultaat van een te gekke actie.
Ook voor ons was het meer dan super leuk. De artiesten bedankten ons achter de schermen zelfs met woorden als "de meest fantastische avond sinds lang", "dit zal ik mijne ganse leven blijven onthouden" & "jullie hebben pionierswerk geleverd".
We proberen nu zo snel mogelijk de aankoop van het materiaal te realiseren. Wij zullen jullie hier op deze pagina daar ook van op de hoogte houden.
De livestream "Boerenrock tegen Corona" blijft ook beschikbaar op deze pagina.
Hou jullie allemaal aan de afspraken zodat we onder andere ook zo snel mogelijk de artiesten opnieuw "echt" kunnen steunen die ons nu geholpen hebben.
Nogmaals bedankt & stay safe!
Dominic, Yves, Tim, Mario, Katrien, Guy, Jordy & Niels.